Un hub de lucru configurat atât pentru focused work cât și pentru relaxare, amplasat în centrul emoțional al orașului în zona pietonală, o comunitate tech dezvoltată și atracții turistice unice. 

Descoperă experiența digitalizată de lângă Tâmpa.

hub în imagini

Un spațiu complet echipat aflat chiar în centrul pietonal al orașului, pregătit pentru echipa ta cu săli de meeting și brainstorming, spații de relaxare și conectare. Ocazional gazdă a evenimentelor tinerei comunități Generația TECH din Brașov.

Descoperă hub-ul care ar putea fi viitorul tău birou din Brașov.

locuințe

Soluțiile noastre de cazare sunt mereu în centrul emoțional a orașului, în clădiri istorice, unde vei fi găzduit ca oaspete de onoare. Spațiile sunt amenajate cu materiale naturale, în culori calde, cu zone de lounge luminoase și primitoare.

împrejurimi

Un hub digital nou, un oraș medieval cu multe destinatii naturale în apropiere, locul perfect pentru ca echipa ta sa treacă la un nou nivel. Aceasta este experiența districtului Brașov. Drumeții pe cărările munților Bucegi, echitație în natură, karting la Prejmer sau vizitarea cetății Râșnov, cultura autentică a satului Viscri, sunt doar câteva dintre opțiunile de relaxare pe care le ai la dispoziție în acest district.

Ești pregatit să îți duci echipa la următorul nivel?

O colecție atent curatoriată cu cele mai noi trenduri si idei despre cultura muncii.

 

Adresă

Popa Petre 23

București

Contact

E: workretreat@digitalnation.ro

© 2024 Work Retreat