Un hub de lucru modern amenajat cu focus pe un mod de lucru performant și cu atmosferă relaxantă, amplasat în centrul emoțional al orașului chiar lângă zona pietonala și activ încă din 2020, o comunitate tech tânăra și atracții turistice unice. 

Descoperă experiența digitalizată lângă Ceahlău.

hub în imagini

Un spațiu luminos și atrăgător, la doi pași de centrul pietonal, cu vedere către munții Ceahlăului, complet echipat și amenajat potrivit pentru concentrare și cu o atmosferă relaxantă pentru momentele de pauză.
Ocazional gazda evenimentelor comunității Generatia TECH.

Descoperă hub-ul care ar putea fi viitorul tău birou din Piatra Neamț.

locuințe

Soluții de cazare spațioase, luminoase, de tip apart hotel, amenajate în nuanțe pastelate și complet utilate pentru o experiență completă, cu o atmosferă caldă și îmbietoare. Diminețile productive le vei începe pe terase cu belvedere către munții Cozla, Pietricica și Cernegura.

împrejurimi

Un hub digital, un oraș medieval cu o cultură autentică, o destinație de vacanță sau cel mai bun loc de restart pentru creativitatea ta. Aceasta este experiența districtului Piatra Neamț. Cu bicicleta pe muntele Cernegura, descoperind cultura Cucuteni, vizitând Parcul Național Vânători, parcurgând Via Ferrata, sau cu caiacele în compania lebedelor pe lacul Bâtca Doamnei.

Ești pregatit să îți duci echipa la următorul nivel?

O colecție atent curatoriată cu cele mai noi trenduri si idei despre cultura muncii.

 

Adresă

Popa Petre 23

București

Contact

E: workretreat@digitalnation.ro

© 2023 Work Retreat